Friday, September 09, 2011

apa itu rajawali art studio

Mari saya terangkan apa itu Rajawali Art Studio.

Rajawali Art Studio adalah sebuah studio lukisan yang secara bebasnya menjemput siapa sahaja yang berminat dalam apa juga jurusan seni untuk datang dan berkarya dipremisnya.

Rajawali Art Studio hanya menyediakan tempat.Segala keperluan untuk berkarya adalah tanggungan sipengkarya sendiri.

Rajawali Art Studio tidak mengenakan apa-apa bayaran ie yuran ahli dan sebagainya.
Rajawali Art Studio juga tidak mengambil sebarang peratusan dalam sebarang karya yang terjual.

Rajawali Art Studio adalah bebas dari membuat sebarang keuntungan.

Segala tanggungan,bil air,bil letrik,bil internet juga sewa premis adalah tanggungan Rajawali Art Studio. Pengkarya bebas dari tanggungjawab ini.

Sedapat mungkin,Rajawali Art Studio akan mengadakan pameran lukisan dipremisnya setiap bulan. Siapa sahaja boleh berpameran dipremis Rajawali Art Studio dengan terlebih dahulu menghubungi kami sekurang-kurangnya 3 bulan sebelum pameran.

Buat masa ini studio Rajawali sudah ditempah sehingga Januari 2012.
Tiada sebarang peratusan yang akan dipotong bagi jualan dipameran.

Rajawali Art Studio diuruskan oleh Acai,Abu Yusof,Abdul Malik Maliki dan Nur Najihah Lee Abdullah.

Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada mereka. Nombor talifon mereka boleh didapati di sini

ps-

-ok. lain kali kalau jumpa saya,jangan tanya lagi. naik bebuih mulut menjawabnya.

-rajawali art studio tidak pernah menerima apa-apa bantuan kewangan dari mana-mana ,kerajaan atau swasta pihak kecuali sekali dari Balai Seni Lukis Negara.

* juga jangan tanya bagaimana kami membiayai semua ini. kami semua anak orang kaya.datuk nenek kami tinggal banyak harta.

6 comments:

Porcelain Doll said...
This comment has been removed by the author.
Unsunghero said...

...baru nak tanya :)

mohamad ismadi sallehudin said...

gheta karun tu ada lagi?

Amiene Rev said...

barangkali tempat ini dibuka 24 jam

Anonymous said...

berbarangkali amiene rev.rajawali

IBU PUSPITA said...


Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI